Diensten

De juiste aanpak voor elk project.

100% transparant.

Op zoek naar een firma die een project van A tot Z kan uitvoeren? Extra resources nodig voor één of meerdere projecten? Specifieke expertise nodig om een complex probleem aan te pakken? 

Wij bieden verschillende diensten aan op maat van wat u nodig heeft. In elke geval bieden wij 100% transparantie in onze diensten en tarieven. 

Geen enkel project is hetzelfde, dus aarzel niet om ons te contacteren als u andere noden of ideeën heeft voor een samenwerking. Wij staan open om samen een oplossing te zoeken die bevorderlijk en comfortabel is voor beide partijen. Bijvoorbeeld een mix van analyse op uurbasis en uitvoering met vaste prijs is perfect mogelijk.

Fixed price

Projecten met vaste prijs

Op zoek naar een firma die uw project van A tot Z uitvoert zonder budget stress? Wij bieden contracten met een vaste prijs, met duidelijke doelen en deliverables.

Prijs op maat

Wij berekenen de beste prijs voor uw specifiek project. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.
Vraag uw offerte aan
Project consulting

Regieprojecten en staffing

Een variabele project scope of regelmatig handen te kort? Wij bieden flexibele contracten waar u een vaste prijs per uur betaalt, 100% transparant.

€90/u

Een vast tarief voor elk uur van onze tijd. We hanteren een minimum van 100u voor een project, of 40u/maand voor staffing.
Contacteer ons
Long term

Consulting per dag

Eenmalig of occasioneel bijkomende expertise of assistentie nodig? Een blik van buitenaf, hulp bij een complex technisch probleem? Wij bieden eenvoudige dagcontracten precies voor deze situaties.

€800/dag

€800/dag voor een volledige werkdag van 8u. €500 voor een halve dag (4u, minimum afname). Bijkomende uren worden pro rata gefactureerd.
Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze diensten, een offerte aanvragen, of simpelweg even overleggen?